loading
text
100% Autentični
text

Blog

Hvala Vam!
17 lip
2019

Hvala Vam!

Dragi gosti, nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi sezone i stvorili uspomene koje će ostaviti dugotrajan utisak u vašem sjećanju, za neke, čak i cijeli njihov život.
Art Deco Pape bio je, kao i što sada jest moderan obiteljski hotel kao jedan od lidera na tržištu među svojom kategorijama.
Vođen transparentnom poslovnom politikom, vođeni inovacijama i strašću i neprestano poboljšavajući društveni utjecaj i ishod svojih aktivnosti s ponosom možemo reći da smo za 2020. godinu i više nego spremni!
Pridružite nam se.
Art Deco Pape

Naš ekskluzivni partner već 7. godinu je Expedia Group te smo kao objekt dostupni isključivo na Expedii. Visoka profesionalnost, uslužnost njihova tima za Srednju i Istočnu Europu, brzina, korektnost u naplati ćini za nas Expedi-u i ove godine čvrstim. 1. izborom među booking agencijama.

Zadnje novosti

Vezane novosti

Art Deco Pape Hvar
28 lis
2019

Art Deco Pape Hvar

Dragi gosti, nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi sezone i stvorili uspomene koje će ostaviti dugotrajan trag u...

Open Up
11 lip
2020

Open Up

Nakon dosad najraširenije i najpogubnije COVID-19, optimizam se nazire, vjerujemo, i u Vašim očima. Iskoristite svaki...

COVID-19 Izjava
10 svi
2020

COVID-19 Izjava

Suočeni s jednim od najtežih izazova u povijesti čovječanstva, snaga ljudskog duha ponovno se očitovala, a u današnjem multimedijskom svijetu uspjeli smo...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija