loading
text
Dobrodošli...
text

Blog

Hvala Vam Za Sjajnu 2020 !
14 sij
2021

Hvala Vam Za Sjajnu 2020 !

Dragi gosti,

nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi posljednje sezone 2020. i stvorili uspomene koje će imati trajni pečat u vašem umu, neki, čak i cijeli život. Svjesni smo da je kriza COVID-19 u posljednjih godinu dana zahvatila cijelu turističku industriju i da mnogi koji su bili spremni doći na Hvar zbog virusa, nažalost, nisu mogli.
Unatoč svemu tome, Art Deco Pape bio je i jest proaktivni moderni butik obiteljski aparthotel s VIP pristupom Premium članstvom u grupi Expedia. Mi smo i bit ćemo vodeći na tržištu, za vaše zadovoljstvo.
Vodite transparentno, vođeni inovacijama i strašću, razumijevajući utjecaj poslovanja na društveni život i ishode i neprestano poboljšavajući način na koji se stvari rade, učinkovitije i djelotvornije tamo gdje je fokus samo jedan: zadovoljstvo gostiju koji nam dolaze i odlaze zadovoljni , jer to je stvar koju se ne može kupiti novcem.
Obilježava desetljeća ulaganja u ljude, obrazovanje, sam hotel, obrazovanje i zajednicu aparthotela Art Deco Pape.
S takvim stavom možemo s ponosom reći da smo više nego spremni za 2021. godinu!
Pridruži nam se. Podijelite trenutak.
Art Deco Pape

Naš ekskluzivni partner koji je sada u jubilarnoj 10. godini je Expedia Group, a objekt je dostupan isključivo na Expediji. Visoka profesionalnost, usluga njihovog tima za Srednju i Istočnu Europu, briga za hotelske partnere, praćenje svakog hotela i davanje savjeta, brzina i ispravnost uplata koje vrši Expedia čine ih neupitnim prvim izborom ako odaberete između agencija za rezervaciju.
nevjerojatan

Vezane novosti

Open Up
01 sij
2021

Open Up

Nakon dosad najraširenije i najpogubnije COVID-19, optimizam se nazire, vjerujemo, i u Vašim očima. Iskoristite svaki...

COVID-19 Izjava
21 stu
2020

COVID-19 Izjava

Suočeni s jednim od najtežih izazova u povijesti čovječanstva, snaga ljudskog duha ponovno se očitovala, a u današnjem multimedijskom svijetu uspjeli smo...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija