loading
text
Dobrodošli...
text

Blog

COVID-19 Izjava
21 stu
2020

COVID-19 Izjava

Suočeni s jednim od najtežih izazova u povijesti čovječanstva, snaga ljudskog duha ponovno se očitovala, a u današnjem multimedijskom svijetu uspjeli smo sačuvati dobar dio komunikacije s voljenima. Čitavo se čovječanstvo sjedinilo u strahu, nadi i iščekivanju. Glas Grete Thunberg vrisnuo je iz dubine.
Ona krhka, uznemirena, osiromašena planeta Zemlja uništena ljudima koja se pobuđuje i izgrađuje štit kako bi napunila svoje resurse i ponekad upozorava ljude na nečovječnost njihovih postupaka.
Hrvatska je jedna od prvih država na svijetu koja se oporavljala od COVID-19 s izuzetno niskom stopom smrtnosti uzrokovanom koronavirusom.

ART DECO PAPE pridržava se visokih standarda u pripremi i posluživanju hrane pripremljene od najkvalitetnijih sastojaka, kao i na najvišoj razini higijene.
Apartmani i sobe temeljito se čiste jakim antivirusnim proizvodima renomiranih hrvatskih proizvođača.

Želimo vam ugodno ljeto, ako namjeravate doći na Hvar, Art Deco Pape tim je ovdje da vaš ljeto 2020. postane senzacionalnim.

ART DECO PAPE TEAM

Zadnje novosti

Vezane novosti

Open Up
01 sij
2021

Open Up

Nakon dosad najraširenije i najpogubnije COVID-19, optimizam se nazire, vjerujemo, i u Vašim očima. Iskoristite svaki...

Hvala Vam Za Sjajnu 2020 !
14 sij
2021

Hvala Vam Za Sjajnu 2020 !

Dragi gosti,

nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi posljednje sezone 2020. i stvorili uspomene koje će imati trajni pečat u vašem umu, neki,...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija