loading
text
Ostanite Informirani
text

Blog

Art Deco Pape COVID-19 Izjava
17 pro
2020

Art Deco Pape COVID-19 Izjava

Suočeni s jednim od najtežih izazova u povijesti čovječanstva,(naime COVID-19 virusom), snaga ljudskog duha ponovno se očitovala, a u današnjem multimedijskom i interaktivnom i globaliziranom svijetu uspjeli smo sačuvati dobar dio komunikacije s voljenima prvenstveno putem društvenih mreža. Čitavo se čovječanstvo sjedinilo u strahu, nadi i iščekivanju.

Glas Grete Thunberg vrisnuo je iz dubine Zemljine duše iskazujući bol koju joj ljudi nanose, i ona pandemijama uzajamce vraća čovječanstvu.
Ova krhka, uznemirena, osiromašena planeta Zemlja ,uništena nesavjesnim ljudskim postupcima, koja se pobuđuje i izgrađuje štit kako bi obnovila svoje resurse, ponekad upozorava ljude na nečovječnost njihovih postupaka i okrutnost borbe protiv prirodnih zakona.

Hrvatska je jedna od prvih država na svijetu koja se oporavljala od COVID-19 s izuzetno niskom stopom smrtnosti uzrokovanom koronavirusom podaci uzeti s početka ljeta 2020.)

ART DECO PAPE pridržava se visokih standarda u pripremi i posluživanju hrane pripremljene od najkvalitetnijih sastojaka, kao i na najvišoj razini higijene. Pridržavamo se standarda  o higijeni i uputama o dezinfekciji za putnike postavljenih kako od Hrvatskih turističkih regulatornih tijela tako i Svjetskih i Europskih regulatornih organa zaduženih za postavljanja smjernica na multilateralnoj i svjetskoj razini. 
Apartmani i sobe temeljito se čiste jakim antivirusnim proizvodima renomiranih hrvatskih proizvođača (Lab Pro Saponia i HandySept Pro)

Sve toaletske potrepštine dolaze isključivo u individualnim pakiranjima pogodnima za jednokratnu ili manji broj uporaba.

U svim javnim prostorima nalaze se sredstva za dezinfekciju ruku kao i u svim suitovima i sobama gdje se nalaze sredstva za dezinfekciju ruku.

Sva se posteljina pere na visokim temperaturama (90 C) kako bi se maksimalno umanjio rizik od bakterija i čestica virusa .

Check-in i Check-out se mogu organizirati potpuno bezontaktno.

Sada je  već vrijeme kraja 2020. godine i tom prigodom Vam čestitamo Božić i želimo ujedno uspješnu,punu zdravlja i sreće Novu 2021. godinu.

Želimo Vas podsjetiti na ljeto 2021. pred nama. Ako namjeravate svratitii do Hvara, mi u Art Deco Pape timu smo ovdje da Vaše ljeto 2021. postane Absolutno Senzacionalno!

ART DECO PAPE team / Yours Completely 

Vezane novosti

Naš Ekskluzivni Partner- Expedia Group
20 ožu
2021

Naš Ekskluzivni Partner- Expedia Group

Poštovani Prošli, Sadašnji i Budući gosti,

Expedia Group je najprofesionalnija rezervacijska agencija koja gostima pruža najbolje uvjete,...

Art Deco Pape Hvar
06 lip
2021

Art Deco Pape Hvar

Dragi gosti, nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi sezone i stvorili uspomene koje će ostaviti dugotrajan trag u...

Gradimo Mostove Diljem Svijeta
01 sij
2021

Gradimo Mostove Diljem Svijeta

Art Deco Pape ponosan je na svoje politike uključivosti, tolerancije, propulzivnog razvoja turizma u smjeru svega onoga što...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija