loading
text
100% Autentični
text

Blog

COVID-19 Izjava
10 svi
2020

COVID-19 Izjava

Suočeni s jednim od najtežih izazova u povijesti čovječanstva, snaga ljudskog duha ponovno se očitovala, a u današnjem multimedijskom svijetu uspjeli smo sačuvati dobar dio komunikacije s voljenima. Čitavo se čovječanstvo sjedinilo u strahu, nadi i iščekivanju. Glas Grete Thunberg vrisnuo je iz dubine.
Ona krhka, uznemirena, osiromašena planeta Zemlja uništena ljudima koja se pobuđuje i izgrađuje štit kako bi napunila svoje resurse i ponekad upozorava ljude na nečovječnost njihovih postupaka.
Hrvatska je jedna od prvih država na svijetu koja se oporavljala od COVID-19 s izuzetno niskom stopom smrtnosti uzrokovanom koronavirusom.

ART DECO PAPE pridržava se visokih standarda u pripremi i posluživanju hrane pripremljene od najkvalitetnijih sastojaka, kao i na najvišoj razini higijene.
Apartmani i sobe temeljito se čiste jakim antivirusnim proizvodima renomiranih hrvatskih proizvođača.

Želimo vam ugodno ljeto, ako namjeravate doći na Hvar, Art Deco Pape tim je ovdje da vaš ljeto 2020. postane senzacionalnim.

ART DECO PAPE TEAM

Zadnje novosti

Vezane novosti

Art Deco Pape Hvar
28 lis
2019

Art Deco Pape Hvar

Dragi gosti, nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi sezone i stvorili uspomene koje će ostaviti dugotrajan trag u...

Open Up
11 lip
2020

Open Up

Nakon dosad najraširenije i najpogubnije COVID-19, optimizam se nazire, vjerujemo, i u Vašim očima. Iskoristite svaki...

Hvala Vam!
17 lip
2019

Hvala Vam!

Dragi gosti, nadamo se da ste uživali u svakoj sekundi sezone i stvorili uspomene koje će ostaviti dugotrajan utisak u vašem sjećanju, za neke, čak i...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija