loading
text
Tko Smo i Za Što Se Zalažemo
text

Tko Smo i Za Što Se Zalažemo

Tko Smo i Za Što Se Zalažemo

U Hvaru - srcu otoka Hvara, biseru dalmatinskih otoka, 10 minuta od centra starog grada i pet minuta od plaže, nalazi se butique hotel Art Deco Pape - s uređenim apartmanima i sobama u stilu art deco-a gdje će vas rado ugostiti gospođa Ivana Softić, gđa. Mare Softić Runje i g. Andreas Softić. Art Deco Pape nalazi se na sunčanom i mirnom području s pogledom na more i dvije veličanstvene tvrđave. Oko kuće se nalaze prekrasni vrtovi, velike terase, a ispred kuće se nalazi i privatno parkiralište za naše goste. 5 apartmana i soba luksuzno su renovirani u ožujku 2019. godine. Svojom prepoznatljivom bojom i stilom, govore vam svoju jedinstvenu priču i vaš boravak čine ugodnim sa svojim šarmom. Ovaj šarm leži u kombinaciji starog - pogleda na srednjovjekovni grad - i novog - modernog, visokokvalitetnog interijera, i predstavlja vam sadašnjost na slikovit način.

Naše osnovno načelo od početka našeg poslovanja je zadovoljstvo svakog od naših gostiju. Imajući to na umu, veselimo se novim iskustvima, izazovima i dijelimo trenutke u kojima zajedno možemo ponovno otkriti čarobnu ljepotu ovog grada.

Podijelite s nama nezaboravne trenutke i posjetite nas 2019. godine.

Otkrijte Hvar. Podijelite trenutak.

ART DECO PAPE tim

Art Deco Pape Hvar - Zašto odabrati nas ?

"U izvrsnom hotelu, osoblje je najveća vrijednost"

U Art Deco Pape prevladava određeno ozračje. Naš tim je istinski predan i strastveno pazi na svakog gosta. Želimo da naš gost doživi najbolje moguće iskustvo odmora. Naš tim je ponosan biti dijelom tog iskustva.

" Više ne ćete odsjedati u hotelskim lancima"

Art Deco Pape je mali obiteljski boutique hotel. Zbog toga nema salona, bazena, restorana ili shooping centara. Umjesto toga, naići ćete na stilske i komformne sobe sa umjetničkim ambijentom gdje ćete se osjećati kao kod kuće.

"Jedinstvene i karakterne sobe"

Sve sobei suitovi su jedinstveni po veličini, uređenju i boji. Prelijelo dizajnirani i uređeni apstraktnim slikama i dekoracijama u raznim bojama i kvalitetnim materijalima koji postavljaju savršenu pozadinu za romantičan odmor.

"Proslavite sa stilom"

Ozračje hotela i prekrasnog mediteranskog okruženja čini boravak u Art Deco Pape za svakog gosta obilježen posebnim osjećajima i iskustvima koja dugo pamte.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija