loading
text
Probudite svoja osjetila
text

Naša priča

Naša priča

U Hvaru – srcu otoka Hvara, biseru dalmatinskih otoka, desetak minuta od centra starog grada, pet minuta hoda od plaže, nalazi se obiteljska kuća – Art Deco Pape – sa studio apartmanima, apartmanima i sobama uređenima u Art Deco stilu. Tamo će Vas gđa. Ivana Softić, gđa. Mare Softić Runje i  gosp. Andreas Softić  sa zadovoljstvom ugostiti. Art Deco Pape nalaze se na sunčanom i mirnom mjestu s pogledom na more, na stari i novi dio grada i na dvije impozantne tvrđave. Oko kuće su vrtovi, terase, a ispred kuće se nalazi privatni parking. Sve smještajne jedinice imaju klima uređaj, LED TV sa satelitskim prijenosom, DVD uređaje i niz drugih karakteristika kako bi Vaš boravak u njima bio obilježen maksimalnim komforom i relaksacijom. Svaki apartman i svaka soba dekorirani su u raznim toplim bojama (žuta, narančasta, zelena, plava...),imaju svoja imena te će Vam ispričati svoju vlastitu priču i svojim šarmom boravak u njima učiniti ugodnim. Taj šarm ogleda se u spoju starog (pogled na srednjovjekovni grad) i novog (moderni interijer) i time Vam na slikovit način prikazuje sadašnjost. U prednjem dijelu kuće je terasa okružena prekrasnim cvijećem gdje možete dobiti doručak.

Naša je osnovna vodilja još od početka poslovanja zadovoljstvo turista. Imajući to u vidu radujemo se novim iskustvima, izazovima i trenutcima u kojima ćemo zajedno sa Vama dijeliti i nanovo otkrivati magičnu ljepotu ovoga grada.

Podijelite s nama nezaboravne trenutke i posjetite nas i u novoj 2018. godini.

Art Deco Pape Hvar - Zašto odabrati nas ?

"U izvrsnom hotelu, osoblje je najveća vrijednost"

U Art Deco Pape prevladava određeno ozračje. Naš tim je istinski predan i strastveno pazi na svakog gosta. Želimo da naš gost doživi najbolje moguće iskustvo odmora. Naš tim je ponosan biti dijelom tog iskustva.

" Više ne ćete odsjedati u hotelskim lancima"

Art Deco Pape je mali obiteljski boutique hotel. Zbog toga nema salona, bazena, restorana ili shooping centara. Umjesto toga, naići ćete na stilske i komformne sobe sa umjetničkim ambijentom gdje ćete se osjećati kao kod kuće.

"Jedinstvene i karakterne sobe"

Sve sobei suitovi su jedinstveni po veličini, uređenju i boji. Prelijelo dizajnirani i uređeni apstraktnim slikama i dekoracijama u raznim bojama i kvalitetnim materijalima koji postavljaju savršenu pozadinu za romantičan odmor.

"Proslavite sa stilom"

Ozračje hotela i prekrasnog mediteranskog okruženja čini boravak u Art Deco Pape za svakog gosta obilježen posebnim osjećajima i iskustvima koja dugo pamte.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija